Deze week in Sporthal De Dijk

vr
24-01
-
Sliedrecht Sport DS 7
za
25-01
-
Bok DS 1
za
25-01
-
Spie/De Burgst Breda HS 1
za
25-01
-
Erasmus Volley HS 1
za
25-01
-
Volley2B HS 4
za
25-01
-
Ardito HS 1
Volledig schema

Heren 1 zet stijgende lijn voort

Maandag 20 januari
Categorie Nieuws

Heren 1 begon 2020 vorige week goed door de volle punten te pakken in onze eigen Sporthal De Dijk. Afgelopen weekend stond er een spannende pot op het programma, de streekderby tegen VC WIK! Lees hier het wedstrijdverslag van Koen om te zien hoe de heren het er vanaf brachten in Groot Ammers.

Even voorstellen: secretaris Valéry Hunnik

Maandag 13 januari
Categorie Nieuws

Sinds dat Marjolein Zuiderent de rol van secretaris in het bestuur niet meer vervult is er maar kort een vacature geweest. Valéry Hunnik heeft de secretarisrol van Marjolein overgenomen.
Goed voor een korte kennismaking met Valéry.

Heren 1 begint 2020 goed!

Maandag 13 januari
Categorie Nieuws

Afgelopen zaterdag mochten de lange mannen van heren 1 aantreden tegen één van de directe concurrenten; Hands Up. Na een overwinning op Hajraa in de laatste wedstrijd van het seizoen begon nu de missie om deze winning mood voort te zetten in het nieuwe jaar.

Plannen Schenkeldijk en vernieuwde sporthal de Dijk van de baan

Zaterdag 11 januari
Categorie Nieuws

De plannen die er waren voor een herindeling van het sportpark Schenkeldijk en een vernieuwde sporthal de Dijk zijn van de baan. In december heeft het college van B&W in samenspraak met alle betrokken sportverenigingen en de Sportraad een koerswijziging voorgesteld betreffende de tot dat moment gemaakte plannen.

Zaterdag 15 februari tweede Bierproeverij bij Next!

Zaterdag 11 januari
Categorie Events

De eerste bierproefavond was een succes. Nu we de smaak goed te pakken hebben staat zaterdag 15 februari de volgende avond op de planning. Een avond waarbij zowel de bierkennis getest wordt, maar ook de smaakpapillen aan het werk gezet worden en waar snacks niet ontbreken.

Next Volley Dordrecht een jaar rookvrij

Vrijdag 10 januari
Categorie Nieuws

Op 9 februari 2020 is het een jaar geleden dat Next Volley Dordrecht als eerste sportvereniging in Dordrecht geheel rookvrij is. De ervaringen met deze maatregel zijn overwegend positief.

Mini van de week bij Heren 1: Noömi de Bruijn

Donderdag 9 januari
Categorie Nieuws

Zaterdag 11 januari speelt Heren haar eerste thuiswedstrijd van het nieuwe jaar tegen Hands Up 1 (aanvang 19.00 uur). De mini van de week bij deze ontmoeting is Noömi de Bruijn. Zij mag, naast het aanmoedigen tijdens de wedstrijd, de allereerste bal serveren. Hier stelt Noömi zich even voor.

Internationale eindejaarstoernooi Dynamo Apeldoorn

Woensdag 1 januari
Categorie Jeugd nieuws

Vrijdag 27 t/m zondag 29 december 2019 - Terwijl de meeste mensen volop bezig waren met het opruimen van de restanten van de Kerstdagen en voorbereidingen aan het treffen waren voor Oud en Nieuw, waren in Apeldoorn zo’n 48 nederlandse jeugdteams en 12 internationale teams hun krachten aan het meten tijdens het Errea Buurman Internationaal Jeugdtoernooi, ook bekend als het Dynamo toernooi.

Heren 1 pakt broodnodige punten in Eindhoven!

Woensdag 18 december 2019
Categorie Nieuws

Afgelopen zaterdag stond de laatste wedstrijd van 2019 alweer op het programma voor de mannen van het eerste herenteam. En met succes! De mannen wisten zichzelf eindelijk te belonen en pakten vier punten mee uit Eindhoven.

Gezellig Sinterklaasfeest bij Next Volley Dordrecht

Vrijdag 13 december 2019
Categorie Nieuws Kids

Woensdag 4 december kwam, zoals elk jaar, Sinterklaas met enkele pieten op bezoek bij Next Volley Dordrecht. Allereerst bezochten ze in de hal, de jeugd die daar aan het trainen was. Vooral de partijtjes tegen de Pieten leverden fraaie staaltjes volleybal op. Het was duidelijk te zien dat de Spaanse volleybalcompetitie van een lager niveau is.