Deze week in Sporthal De Dijk

Er zijn geen wedstrijden

Volledig schema

Beachclinic een groot succes

Zaterdag 27 juni
Categorie Nieuws

Afgelopen woensdag werd alle jeugd van Dordt Beach getrakteerd op een ware beachclinic door de professionele damesselectie van Beach Team Nederland. Bondscoach Richard de Kogel bezocht de hem bekende accommodatie. De sfeer was uitstekend, het weer schitterend en iedereen genoot zichtbaar.

Onbeperkt zomertennissen voor jeugd- en seniorleden

Zaterdag 6 juni
Categorie Events

Ook na het zaalvolleybalseizoen is het lekker om gewoon te blijven sporten. Binnen onze vereniging kun je hiervoor kiezen voor het beachen, maar ook binnen sportpark Schenkeldijk is er een leuke aanbieding. Bij Tennisvereniging CC kun je de komende maanden - net als vorig jaar - gebruik maken van de Zomer Challenge.

Ook de jeugd mag vrij beachen bij Dordt Beach

Dinsdag 2 juni
Categorie Nieuws

Met het reserveringssysteem voor een veld op Dordt Beach, mag ook de jeugd vrij beachen. Wel onder verantwoordelijkheid van iemand die boven de 18 jaar is. Diegene is dan ook verantwoordelijk voor het juist toepassen van de coronamaatregelen. 

Heren 1 presenteert vol trots selectie voor volgend seizoen

Maandag 1 juni
Categorie Nieuws

Heel voorzichtig worden er steeds meer maatregelen versoepeld, wat ons hopelijk in staat stelt binnenkort weer aan onze favoriete sport te kunnen beginnen. Of in ieder geval aan het eind van de zomer. Daarmee rijst de welbekende vraag die inmiddels bij elk eind van een seizoen hoort: ‘ga je volgend seizoen door?’...

Agenda

15
jul

Onderlinge KBSS toernooi Dordt Beach

16:00 – 18:00
29
jul

Onderlinge KBSS toernooi Dordt Beach

16:00 – 18:00
01
aug

Kidsvolley (KBSS) toernooi Dordt Beach

09:00 – 12:00
Toon volledige agenda