Deze week in Sporthal De Dijk

Er zijn geen wedstrijden

Volledig schema

Teamindelingen zaalseizoen 2020-2021

Woensdag 13 mei
Categorie Nieuws

Alhoewel het beachvolleybalseizoen zojuist is begonnen worden de voorbereidingen voor het aankomende zaalseizoen al getroffen. Om te beginnen met de teamindelingen.

Trainingsindeling beach jeugd 13 t/m 18 jaar

Zondag 10 mei
Categorie Nieuws

Met de vele aanmeldingen (over de 100!) was het een hele puzzel, maar hier is de trainingsindeling voor de beachvolleyballende jeugd van 13 t/m 18 jaar. De eerste groepen starten 11 mei a.s.

Beachvolleybal voor volwassenen mag weer bij Dordt Beach.

Donderdag 7 mei
Categorie Nieuws

Woensdag 6 mei maakte premier Mark Rutte op een persconferentie een verdere versoepeling van de coronamaatregelen bekend. Buiten volleyballen voor volwassenen mag vanaf 11 mei weer. Wanneer dat bij Dordt Beach ook mogelijk is, en onder welke voorwaarden, wordt nu verder verkend.

Mogelijkheden voor de jeugd om te beachvolleyballen bij Dordt Beach worden verkend

Woensdag 22 april
Categorie Nieuws

Op 21 april maakte premier Mark Rutte bekend dat georganiseerd buiten sporten vanaf 28 april weer is toegestaan voor jeugd t/m 12 jaar. Jongeren van 13 t/m 18 jaar mogen weer sporten met in acht name van de 1,5 mtr. maatregel. Het bestuur van Next Volley Dordrecht onderzoekt nu wat, wanneer, voor wie, hoe en onder welke omstandigheden het mogelijk is om te beachvolleyballen op onze accommodatie.

Beachaccommodatie wordt tijdens de stop tot 1 juni opgeknapt

Zaterdag 11 april
Categorie Nieuws

Terwijl de beachaccommodatie vooralsnog tot 1 juni 2020 vanwege de coronacrisis niet betreden mag worden om te beachvolleyballen, wordt die periode wel gebruikt om allerlei opknapwerkzaamheden te verrichten. Met in achtname van de 1,5 mtr.-maatregel, worden door enkele vrijwilligers vele verfraaiingen aangebracht. 

Agenda

27
jun

Familie Beachtoernooi 2020 (?)

12:00 – 20:00
05
sep

Clubdag 2020 (onder voorbehoud)

10:00 – 22:00
Toon volledige agenda