Deze week in Sporthal De Dijk

Er zijn geen wedstrijden

Volledig schema

Clubdag 2020 - Doe je mee met de clinic?

Dinsdag 28 juli
Categorie Nieuws

Zaterdag 5 september staat de Clubdag gepland, een mooie dag om al onze leden weer startklaar te maken voor het nieuwe seizoen. Een feestelijke en gezellige dag met 's morgens een clinic voor CMV-jeugd, met aansluitend pannenkoeken eten. Wil je meedoen? Geef je hier dan op.

Za 29 augustus - Familie beachtoernooi 2020

Woensdag 22 juli
Categorie Nieuws

Zaterdag 29 augustus 2020 staat het altijd populaire 4x4 Familie Beachtoernooi weer op het programma. Dit jaar niet voor de zomervakantie, maar aan het eind daarvan. Net als voorgaande jaren staat gezelligheid en sportiviteit voorop. Leeftijd of ervaring speelt geen enkele rol.

Beachclinic een groot succes

Zaterdag 27 juni
Categorie Nieuws

Afgelopen woensdag werd alle jeugd van Dordt Beach getrakteerd op een ware beachclinic door de professionele damesselectie van Beach Team Nederland. Bondscoach Richard de Kogel bezocht de hem bekende accommodatie. De sfeer was uitstekend, het weer schitterend en iedereen genoot zichtbaar.

Onbeperkt zomertennissen voor jeugd- en seniorleden

Zaterdag 6 juni
Categorie Events

Ook na het zaalvolleybalseizoen is het lekker om gewoon te blijven sporten. Binnen onze vereniging kun je hiervoor kiezen voor het beachen, maar ook binnen sportpark Schenkeldijk is er een leuke aanbieding. Bij Tennisvereniging CC kun je de komende maanden - net als vorig jaar - gebruik maken van de Zomer Challenge.