Deze week in Sporthal De Dijk

Er zijn geen wedstrijden

Volledig schema

CMV toernooi bij WHV in Asperen

Zaterdag 15 februari
Categorie Nieuws Kids

De CMV jeugd die nog geen competitie speelt, kan zo’n 10 keer per seizoen meedoen met toernooien. Zaterdag 15 februari 2020 was volleybalvereniging WHV in Asperen gastheer van het 7e CMV toernooi van dit seizoen.

Voorbereidingen voor beachvolleybal bij Dordt Beach zijn al in volle gang

Maandag 10 februari
Categorie Nieuws

Het is nog vroeg in het jaar, maar de voorbereidingen voor het aankomende beachseizoen bij Dordt Beach zijn al in volle gang. De lijn die vorig jaar met een nieuwe impuls is gestart, wordt ook het komende zomerseizoen doorgezet en zelfs uitgebouwd. Gesprekken met beachtrainers worden al gevoerd, de accommodatie wordt aangepakt en er staan weer veel toernooien op het programma.

Hard werken in Tilburg voor heren 1

Maandag 3 februari
Categorie Nieuws

Onze eerste teams gaan goed! De mannen van heren 1 kwamen het seizoen wat onwennig uit de startblokken, maar hebben hun draai weten te vinden en pakken de afgelopen wedstrijden de nodige punten. Afgelopen zaterdag wist Volley Tilburg het ze echter heel lastig te maken... lees snel verder!

Interview met René van Nielen in AD/De Dordtenaar

Zondag 2 februari
Categorie Nieuws
Rene

Dames 1 van Next Volley Dordrecht draait een uitstekend seizoen in de tweede divisie D. Onze dames staan op een fraaie tweede plek en strijden mee om het kampioenschap. Reden voor dagblad AD/De Dordtenaar om trainer/coach René van Nielen te interviewen. Bijgaand het artikel dat zaterdag 1 februari werd gepubliceerd. 

Spelregels CMV-Kids

Zondag 2 februari
Categorie Nieuws Kids

De volleybalvereniging Aetos uit Arnhem heeft een aantal filmpjes gemaakt waarin de CMV spelregels worden uitgelegd. Niet alleen handig voor de spelers en speelsters, maar ook voor de ouders. Zo zie je meteen hoe het volleybalspel je geleidelijk aan tot een volgend niveau brengt.  

Mini's van de week bij Dames 1: Fenne Tempelaar en Loďs Bakker

Woensdag 29 januari
Categorie Nieuws

Zaterdag 1 februari zijn er bij de wedstrijd van Dames 1 tegen SOMAS/Activia 2 (aanvang 19.00 uur) twee mini's van de week. Dat zijn Fenne Tempelaar en Loïs Bakker. Met z'n tweeën kunnen ze onze dames extra hard aanmoedigen en ze mogen ook, gezamenlijk of om de beurt, de eerste opslag verzorgen. Hier stellen Fenne en Loïs zich even voor.

Let's Go The Pool Party

Zondag 26 januari
Categorie Events

Na een eerder geslaagd feest, genaamd Let’s Go The Party, was het dit jaar tijd voor een tweede editie. Onder de naam Let’s Go The Pool Party mocht ieder zich gaan voorbereiden op een warm feest met genoeg keus. Opblaasbanden, een te gekke deejay, zanger Bas (of was het nou echte Bas?), jarige Gijs en natuurlijk alle feestgangers waren de ingrediënten van wederom een geweldig verenigingsfeest.

Mini van de week bij Heren 1: Nazli Sakir

Donderdag 23 januari
Categorie Nieuws

Zaterdag 25 januari is Nazli Sakir de mini van de week bij de wedstrijd van Heren 1 tegen Spie/De Burgst Breda (aanvang 19.00 uur). Nazli zal onze mannen extra luid aanmoedigen en de allereerste opslag verzorgen.
Hier stelt Nazli zich even voor.

Heren 1 zet stijgende lijn voort

Maandag 20 januari
Categorie Nieuws

Heren 1 begon 2020 vorige week goed door de volle punten te pakken in onze eigen Sporthal De Dijk. Afgelopen weekend stond er een spannende pot op het programma, de streekderby tegen VC WIK! Lees hier het wedstrijdverslag van Koen om te zien hoe de heren het er vanaf brachten in Groot Ammers.