Deze week in Sporthal De Dijk

vr
02-10
-
Switch'89 DS 2
vr
02-10
-
Ardito HS 2
za
03-10
-
Spirit N5 1
za
03-10
-
Fusion Rotterdam N5 2
za
03-10
-
Volley Zuid N5 3
za
03-10
-
Sliedrecht Sport N5 2
za
03-10
-
Meteoor N6 1
za
03-10
-
VCN DS 4
za
03-10
-
YVC DS 1
za
03-10
-
Fusion Rotterdam HS 1
za
03-10
-
Move4U HS 1
za
03-10
-
e Moriaan Symmachia Roosendaal HS 3
za
03-10
-
Westphal Kozijnen CSS HS 2
Volledig schema

Kantine zeker 3 weken dicht: ALV gaat op 29 september niet door

Maandag 28 september
Categorie Nieuws

Eén van de nieuwe coronamaatregelen die vanavond tijdens de persconferentie van de minister president is bekendgemaakt, is dat sportkantines vanaf morgen 18.00 uur, zeker 3 weken, dicht moeten. Dit betekent o.a. dat de geplande ALV van 29 september niet doorgaat. 

Flitsende competitiestart voor Dames1: 2.0

Woensdag 23 september
Categorie Nieuws

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zo ver voor dames 1, de eerste competitiewedstrijd in de eerste divisie stond op het programma. Deze wedstrijd was tegen niemand minder dan Volley Meerkerk, een oude bekende van ons uit de tweede divisie. Na de moeizame overwinning het weekend ervoor, stond het team op maandag daarna klaar om ervoor te zorgen dat de eerste competitiewedstrijd niet hetzelfde zou verlopen.

Flitsende competitiestart van Dames 1: artikel in AD/De Dordtenaar

Maandag 21 september
Categorie Nieuws

Afgelopen weekend is de Nevobo-competitie voor elk team van Next Volley Dordrecht gestart. Heren 1 en Dames 1 kwamen zeer goed uit de startblokken.
Het leidde tot een fraai artikel over de strijd tussen de dames van Volley Meerkerk en Next Volley Dordrecht in AD/De Dordtenaar.

Dames 1: iets met hakken en een sloot ...

Dinsdag 15 september
Categorie Nieuws

Dames 1 startte afgelopen zaterdag dit zaalseizoen met de bekerwedstrijd tegen HLB van Daal uit Den Dungen. Het werd een vijfsetter en een spannende pot. Lees hier het verslag, opgetekend door het team en begeleiding zelf. 

De kop is er af voor ons Heren1!

Zaterdag 12 september
Categorie Nieuws

ZATERDAG 12 SEPTEMBER - Vandaag mochten wij - heren van Next Volley Dordrecht 1 - zonder de geblesseerde Timo, de krachten meten met de mannen van Thor uit Bergambacht. De start was alles behalve goed te noemen, maar het einde werd bekroond met “soesjes”.

Peter Kamerman al meer dan 25 jaar scheidsrechter

Woensdag 9 september
Categorie Nieuws

Binnen Next Volley Dordrecht zijn er niet veel leden die kunnen bogen op een scheidsrechtersloopbaan van meer dan 25 jaar. Peter Kamerman wel. Hij hanteert al jarenlang tijdens wedstrijden de fluit.  

Ray Yark en Eric Tubbing op de NK Masters

Maandag 7 september
Categorie Nieuws

De lat lag hoog voor Ray Yark en Eric Tubbing tijdens het NK Masters Beachvolleybal. Vorig jaar werd dit Dordt Beachduo immers eerste. Afgelopen zondag verdedigden zij hun titel in Bilthoven. 

Geslaagde clinic voor de jeugd tijdens de clubdag

Maandag 7 september
Categorie Nieuws

Afgelopen zaterdag verzorgden Dames 1 en Heren 1 gezamenlijk een clinic voor de CMV-jeugd van Next Volley Dordrecht. De kleinsten genoten zichtbaar van de volleybaltips van de teamleden van onze hoogste selecties.