Deze week in Sporthal De Dijk

Er zijn geen wedstrijden

Volledig schema

Beachaccommodatie winterklaar maken: wie helpt mee?

Vrijdag 15 november
Categorie Nieuws

Zondag 17 november om 11 uur wordt de beachaccommodatie helemaal winterklaar gemaakt. Een groepje vrijwilligers gaat hier een paar uurtjes actief mee aan de slag. Hulp is altijd welkom. Wie sluit aan? De koffie staat klaar.

Sinterklaas komt op woensdag 4 december - komen jullie ook?

Donderdag 14 november
Categorie Events

Hij komt, hij komt op woensdagmiddag 4 december. Sinterklaas komt graag met zijn pieten langs bij Next Volley Dordrecht. Zij vonden het de afgelopen jaren zo gezellig dat ze dit jaar ook graag weer in sporthal de Dijk de kinderen van Next Volley Dordrecht willen bezoeken. Ben je lid van Next Volley Dordrecht en jonger dan 11 jaar? Geef je dan snel op. Aanmelden kan tot uiterlijk 1 december a.s.

Mini van de week bij Dames 1: Linde van de Graaf

Woensdag 13 november
Categorie Nieuws

Zaterdag 16 november is Linde van de Graaf mini van de week bij de wedstrijd van Dames 1 tegen VV Utrecht 2 (aanvang 19.00 uur). Linde zal vanaf de bank extra hard aanmoedigen en zal ook de eerste opslag mogen verzorgen. Zij stelt zich hier even voor.

Heren 1 verliest nipt in eigen huis

Maandag 11 november
Categorie Nieuws

Afgelopen zaterdag stond er voor heren 1 een altijd lastige wedstrijd tegen de hekkensluiter op het programma; VCE/PSV uit Eindhoven. De uitspraak "in de beker kan alles" blijkt maar weer eens waarheid, want waar onze Dordste mannen in de beker nog een set met 25-3 wisten te winnen, bleek het deze zaterdag toch lastiger om de mannen uit Eindhoven onder de tien te houden.

Hoe de wedstrijd verliep lees je terug in het wedstrijdverslag van Jelmer!

Next Volley kids bij het EK heren in Ahoy

Zondag 10 november
Categorie Nieuws

Tijdens het EK heren in Ahoy dat in september dit jaar werd gehouden, mochten een aantal kids van Next Volley Dordrecht onze Lange Mannen begeleiden tijdens de wedstrijd van Nederland tegen Polen. Onlangs kregen we van de NeVoBo de foto die er na afloop van de wedstrijd werd gemaakt van de kinderen en het hele Nederlandse team. We publiceren hem graag op onze website.

Heren 1 stelt voor: Koen Herrebout!

Zondag 10 november
Categorie Nieuws

Altijd al meer willen weten over de lange mannen in heren 1? Dat komt mooi uit!
De komende weken stellen de mannen zich hier één voor één aan jullie voor. Vandaag stellen we de laatste speler aan je voor: Koen Herrebout!

Heren 1 stelt voor: Vianney Jamanika!

Woensdag 6 november
Categorie Nieuws

Altijd al meer willen weten over de lange mannen in heren 1? Dat komt mooi uit!
De komende weken stellen de mannen zich hier één voor één aan jullie voor. We zijn bijna door onze spelers heen, vandaag alweer de één na laatste: Vianney Jamanika!

Mini van de week bij Heren 1: Bram van Leeuwen

Woensdag 6 november
Categorie Nieuws

Zaterdag 9 november is Bram van Leeuwen de mini van de week bij de wedstrijd van Heren 1 tegen VCE/PSV (aanvang 19.00 uur). Bram zal onze mannen extra aanmoedigen en zijn uiterste best doen bij het serveren van de eerste bal in de wedstrijd. Hier stelt hij zich even voor.

Dames 1 wint opnieuw!

Maandag 4 november
Categorie Nieuws

In de race naar een divisie hoger hebben we afgelopen zaterdag 2 november weer een nuttige vier punten aan ons totaal toe kunnen voegen, om de tussenstand op 23 punten te brengen. Met deze 3-1 overwinning staan we nog wel twee punten achter de koploper, maar hou ons in de gaten! 

Agenda

04
dec

Sinterklaas bij Next

18:00
21
dec

Regiobeker zaterdag 1/4 finale

29
feb

Regiobeker zaterdag 1/2 finale

Toon volledige agenda