Deze week in Sporthal De Dijk

Er zijn geen wedstrijden

Volledig schema

Beachcompetitie niet eerder van start dan 1 juni 2020

Vrijdag 27 maart
Categorie Nieuws

De Nevobo heeft, mede naar aanleiding van maatregelen van de overheid, bepaald dat de beachcompetitie niet eerder van start gaat dan 1 juni 2020. Lees het bericht van de Nevobo via deze link.
Voor mogelijke wijzigingen: houdt onze website en Facebookpagina in de gaten.

16.03 - Alle wedstrijden en trainingen afgelast t/m 6 april

Dinsdag 17 maart
Categorie Nieuws

Omdat Next Volley Dordrecht alle adviezen en voorschriften omtrent het coronavirus van de overheid, RIVM en Nevobo volgt, zijn alle wedstrijden en trainingen afgelast t/m 6 april 2020.
Mocht er nieuwe berichtgeving zijn, dan melden wij dit zo spoedig mogelijk. Hou de website en de Facebookpagina van onze vereniging in de gaten.

Mini van de week bij Heren 1: Nora Angelier

Woensdag 11 maart
Categorie Nieuws

Zaterdag 14 maart is Nora Angelier de mini van de week bij de wedstrijd van heren 1 tegen het Limburgse Flamingo's '56 (aanvang 19.00 uur). Nora zal vanzelfsprekend onze mannen vanaf de bank luid aanmoedigen en ze mag o.a. ook de eerste bal serveren. Hier stelt Nora zich even voor.

Aantal weken rust doet heren 1 goed

Maandag 9 maart
Categorie Nieuws

Op 8 februari was de laatste wedstrijd van heren 1 alweer. Een volle maand rust dus voor de mannen, waarin er gezellig met elkaar gegeten werd, een aantal heren op wintersport ging en vooral even volleybalvrije dagen werden beleefd. Afgelopen zaterdag mochten ze weer aantreden tegen VCE/PSV in Eindhoven.

Coronavirus en volleybal

Zondag 1 maart
Categorie Nieuws

De kans dat het coronavirus ook Dordrecht bereikt is niet ondenkbaar nu het virus ook in Nederland is opgedoken. Volgens het RIVM hoeven we niet voorzichtiger te zijn dan voor een gewone griep. Met dit bericht willen we meer duidelijkheid geven over het al dan niet doorgaan van geplande wedstrijden en toernooien in combinatie met het coranavirus (COVID-19-virus).

A-jeugd plaatst zich voor NOJK Finale

Woensdag 26 februari
Categorie Nieuws
Next Volley Dordrecht

Op het tijdstip dat storm Dennis nog in een diepe slaap was, ging bij veel volleybalhuishoudens al de wekker. 15 februari stond voor volleyballend Nederland in het teken van de Halve Finale NOJK. Bij de jongens en meiden van Next Volley Dordrecht wisten de B- en A-jeugd zich te plaatsen voor de Halve Finale van het grootste volleybaljeugdtoernooi van het land. Jongens B mocht in de Basis in Sliedrecht strijden voor een plek in de Finale. De Dijk in Dordrecht vormde het toneel voor Jongens A. Meiden B en Meiden A mochten een lange autoreis maken naar Woerden en Nuth.

Het zomertrainingsschema gaat vanaf deze week weer in.

Woensdag 19 februari
Categorie Nieuws

Vanaf deze week gaat het zomertrainingsschema weer in. Dat houdt in dat de meeste ploegen weer in sporthal de Dijk kunnen trainen. Alleen Heren 2 verblijft op de dinsdag nog extern, totdat het korfbal ook weer uit de Dijk vertrekt. De groepen die het hele jaar al regulier in Palet (Stadspolders) trainen blijven daar vanzelfsprekend. 

Agenda

05
apr

Beach zomerklaar maken! VERVALT tot nader bericht.

06
mei

Start Beachtrainingen KBSS (Verzet?)

17:00 – 18:00
Toon volledige agenda